Xiaomi Mİ8SE Sirius TWRP Recovery Güncel [ 11.05.2021 ]
Xiaomi Mİ 8 Se Sirius Model cihazlar’da Sistem değişiklikleri , Root ve custom firmware kurmak gibi ihtiyaçların karşılanabilmesi için custom recovery ihtiyacı mevcuttur TWRP konumuzda. Cihazınızın Bootloader Kilidi mutlaka açık olmalıdır.
Not : Xiaomi MI 8 SE cihazınız için olan TWRP sürüm seçmektedir , Buradaki linkten uyumlu yazılım indirerek flashlayabilir sonrasında TWRP kurulumu yapabilirsiniz.
Not 2 : Cihazınızda Mi hesabı ve google hesabı varsa yazılım yüklemesi sonrası isteyebilir şifrelerini hatırlayın.
Nasıl uygulanır ?
- Adım Aşağıdaki linkleri indirin Minimal adb fastboot uygulamasının setupunu kurun .
- Minimal adb fastboot kök dizinine gidip mi8serecovery.img dosyasını yapıştırın.
- Telefonunuzu açık bir şekilde dosya aktarımı için bilgisayara bağlayın
- cihazınızın OEM kilidi ve usb hata ayıklaması muhakkak açık olmalı.
- Cihazınızı kapatın , ses kısma ve güç tuşuna basarak Fastboot moduna girin.
- Cihazınızı bilgisayara bağlayın ve minimal adb fastboot’u açın
- İlk olarak Cmd ekranına ” Fastboot devices ” Yazarak cihazın sorunsuz olarak bağlı olduğunu kontrol edin sonuç olarak karşınıza karışık sayılar içeren bir cihaz numarası çıkması gerekir.
- ” fastboot flash recovery mi8serecovery.img ” Komutunu girerek TWRP img dosyasını flashlayın.
- fastboot reboot komutunu yazın ve yazdıktan hemen sonra ses yükseltme tuşuna basılı tutarak cihazınızın twrp’ye girmesini sağlayın .
TWRP Recovery’miz kuruldu.
Videolu anlatım
Yakında.