Xiaomi MI 8 Se SIRIUS MIUI 12 Android 10 Kurma Rehberi

Merhaba Yazilimciabi.com okuyucuları ,

Bildiğiniz üzere MI8 Se cihazlarda resmi rom olarak yalnızca China stable kullanılmakta fakat China stable içerisinde google hizmetleri gibi bir çok hizmeti sunamamaktadır. Bu konumuzda MIUI 12 Android 10 EU Rom kurulumunu sizlere anlatacağız.

Önemli Not : Cihazınızın Bootloader Kilidi muhakkak açık olmalı oluşabilecek sorunlardan yazilimciabi.com Sorumlu değildir.

Bilgi : Takıldığınız Noktada Bilgi@hasircimedya.com Adresine mail atarak destek isteyebilirsiniz.

Nasıl Yüklenir ?

  1. Adım Öncelikle indirdiğimiz dosyalardan V9.5.11-Fastboot.zip içerisindeki klasörü Yerel disk C’ye aktarıyoruz
  2. Adım Cihazımızı Fastboot moduna alıyoruz Mi flash tool uygulamasını açarak C ana dizine attığımız klasörümüzü seçiyoruz.
  3. Adım burası önemli Mi flash tool uygulamasında mutlaka Clean all işaretli olması gerekmektedir.ve flashlamamızı yapıyoruz
  4. Adım indirdiğimiz dosyalarda Mi8serecovery.img dosyasını Minimal adb and fastboot’un kurulu olduğu klasöre atıyoruz.
  5. Adım Minimal adb fastboot’u açıyoruz cihazımızı fastboot moduna alıyoruz.
  6. Adım Minimal adb fastboot’a fastboot flash recovery mi8serecovery.img Komutunu gönderiyoruz.
  7. Adım Flashlama bittikten sonra cihazımızı ses kısma ve açma kapama tuşlarıyla kapatıyoruz Fastboot ekrandan gittiği an ses kısmadan elimizi çekerek ses yükseltme tuşuna basıyoruz.
  8. Adım TWRP Ekranına giren cihazımızda Wipe kısmına gelip Format data yes yapıyoruz bir geri gelip advanced wipe seçip Dalvik / data / ınternal storage / cache / system’i seçip wipe işlemi yapıyoruz. TWRP Ana menüsüne dönüp recovery’de reboot ediyoruz.
  9. Adım TWRP ekranı geri gelince telefonu bilgisayarımıza bağlıyoruz ve telefonun hafızasına Android 10 FW _ Mi 8SE (sirius) TR ve xiaomi.eu_multi_MI8SE_V12.0.2.0.QEBCNXM_v12-10 ziplerini atıyoruz.
  10. Adım install kısmına gelip önce EU Multi zip’i sonrasında Android 10 FW zip’i flashlıyoruz flaslama bittikten sonra wipe cache / dalvik butonuna tıklayıp wipe ediyoruz işlem tamamlandıktan sonra reboot system’e tıklıyoruz.

Ve MIUI 12 android 10 Google desteği olan MI8SE cihazımız artık hazır.

İndirme Linkleri

EU Rom Modem Dosyası
Android 10 EU Rom
China Stable Rom
TWRP Recovery

One thought on “Xiaomi MI 8 Se SIRIUS MIUI 12 Android 10 Kurma Rehberi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir